Hozzávalók 5 főre:
- 7 dkg margarin
- 12 dkg cukor
- 2 ek. búzadara
- 3 tojás
- 2 ek. tej
- 2 ek. vaníliás pudingpor
- 40 dkg túró
- 2 kk. citromlé
- reszelt citromhéj
Elkészítés:
A vajat a cukorral és a tojásokkal habosra verjük, majd hozzáadjuk a tejet, a pudingport, valamint a búzadarát. A túróhoz ízlés szerint reszeljük a citrom héját, valamint hozzáadjuk a citromlevünket is, majd pedig a masszánkkal elkeverjük. Vajas jénai tálba öntjük, rátesszük a jénai tálunk tetejét és mikróba 12 percig sütjük. Ezútán a tál tetejét levesszük és 2-3 percre visszateszük a sütinket. Csokisziruppal tálaljuk
Ui: a mazsola szerelmesei nyugodtan rakhatnak bele mazsolát ízlés szerint :)
|