Hozzávalók:
Tészta:
- 10 dkg liszt
- 30 dkg porcukor
- 15 dkg kókuszreszelék
- 6 tojásfehérje
Krém:
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg cukor
- 6 tojássárga
- 5 dl tej
- 1 cs. vaníliás pudingpor
Elkészítés:
Tészta: A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, valamint a kókuszreszeléket. Csomómentesre keverjük, majd közepes méretű, kivajazott tepsibe tűpróbáig sütjük.
Krém: A tejet a vaníliás pudingporral elkeverjük, majd hozzáöntjük a tojássárgákat és a cukrot, majd simára keverjük. Lassú tűzon sűrűre főzzük. Kihűtjük. A margarint addig a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt krémünkhöz adjuk és elkeverjük.
A tésztára egyenletesen eloszlatjuk a krémet, majd kókuszreszeléket szórunk a tetejére.
Ui: Ha a krémhez mandulaforgácsot adunk, még jobban visszaadja a sütemény a Raffaello ízét:)
|