Hozzávalók:
- 20 dkg háztartási keksz
- 4 dl tej
- 1 cs. vaníliás pudingpor
- 1 krémsajt (natúr)
- 2 cs. vaníliás cukor
- 2 dl tejszín
- 1 citromlé
- 1 citromhéj
Elkészítés:
A pudingport és a vaníliáscukrokat a tejjel elkeverjük, majd sűrűre főzzük. Egy kicsit hűtjük, majd ha langyos hozzáadjuk a krémsajtot. Lereszeljük a citromunkat és a fele reszeléket a pudingos krémünkhöz adjuk. A maradék tejbe mártogatjuk a kekszet, majd egy átlátszó tálkát körbe kibélelünk vele. A krémünk felét elsimítjuk rajta, majd még egy sor kekszet teszünk rá. A kekszeket egy kicsit meglocsoljuk citromlével( pár cseppel), majd a maradék krémünket rákenjük. A tejszínhez hozzáadjuk a maradék citromhéjunkat, majd kemény habot verünk belőle. Rásimítjuk a krémünk tetejére, majd gyümölcsökkel diszítjük.
Ui: Babapiskótával is el lehet készíteni.
|